úterý 23. července 2013

Jaké jsou výhody dovolené s rodiči?

Jaké jsou výhody dovolené s rodiči?

Společně strávený čas

Přes rok jsou pořád zavalení prací a ty školou. Teď konečně máte čas sami na sebe, na povídání, relax. Na to budeš jednou rád/a vzpomínat.

Nejde to z tvé kapsy

Když je ti náct, asi nemáš zrovna moc peněz. Na dovolené s rodiči ale většinou útratu neřešíš.

Lépe se poznáte

Vyprávěla ti mamka o své první lásce? Problémech ve škole. Nebo jaké to bylo, když ses jí narodil/a? Přesně na takové diskuze a historky je o dovolené čas. Třeba zjistíš, že spolu máte společného víc, než bys čekal/a.

Rodiče jsou zábavnější

Máš pocit, že svět dospělých jsou jen samé starosti, povinnosti a mračení? Ve všední dny to tak vypadá. Rodiče řeší trable v práci, složenky, nákupy... O dovolené jsou, ale nečekaně uvolnění a na běžné starosti nemyslí. Je fajn si připomenout, jak skvělí dokážou být.


Jaké jsou nevýhody dovolené s rodiči?


Můžou prasknout tvá tajemství

Hodiny prosedíš na facebooku? Kouříš? Máš piercing pupíku, o kterém nevědí? Skoro nic nejíš nebo jíš až moc sladkého? Pokud spolu budete trávit 24 hodin denně, hrozí, že tvá tajemství a zlozvyky vyjdou na povrch.

Velké neshody

Pokud jste trochu konfliktní, může to být na dovolené dost problém. Když se chytnete doma, zavřeš se v pokoji a je klid. Když ale máte malý hotelový pokoj nebo stan, není se kam schovat.

Neustálý dohled

Těšíš se na flirtování na pláži a pravou letní lásku? S přísným tátou za zády si ji asi moc neužiješ.


Žádné komentáře:

Okomentovat